D E R Privatlån

Forståelse kreditkort transaktionsgebyrer:
Q: Jeg begynder en ny virksomhed og vil acceptere kreditkort. Det lader til, at alle kreditkortprocessorer opkræver en masse gebyrer for hver transaktion. Hvad er disse gebyrer?
A: hver kreditkort forarbejdning selskab fungerer lidt forskelligt, men der er en række af gebyrer, der er fælles D E R Privatlån for dem alle. Her er nogle eksempler på forskellige gebyrer i forbindelse med en typisk købmand konto.
D E R PrivatlånAnsøgningen eller Setup gebyr er et engangs gebyr for behandlingen af en købmand og aktivere din nye købmand konto. Nogle processorer undlade dette gebyr for at fremme deres forretning og tiltrække nye erhvervskonti.
Adresse verifikation Service gebyr (AVS) er en svig forebyggende foranstaltning, der giver købmænd med en yderligere svig-detection tool til at afgøre gyldigheden af et salg, hvilket er særligt nyttigt, når kortet ikke er til stede. AVS matcher et salg forsendelsesoplysninger D E R Privatlån med kortindehaverens faktureringsadresse. Når adresser ikke stemmer overens, bør købmænd diskutere forskellene med deres kunder før shipping ordrer. AVS virker kun med kort, der er udstedt i de Forenede Stater. Når AVS bruges, er der en pr. transaktion gebyr for tjenesten.
Diskontoen er den procentdel, opkræves på dollaren størrelsen af et salg eller en returnerede transaktion. Rabatten varierer afhængigt af typen virksomhed, som en traditionel mursten og mørtel erhvervslivet, en mail-order/telefon-arbejdsplanen, en restaurant eller en e-business. Lavpris også variere afhængigt af om et kortnummer er indtastet i den pos terminal eller scannet ind i terminalen. Scannet satser er generelt lavere på grund af den data kodet på kortets magnetstribe, som eliminerer nøgle-post fejl.
Sikker betaling Gateway gebyr opkræves et vurderet til e-handel handlende til at sætte dem i processen transaktioner sikkert over internettet. Dette er normalt et månedligt gebyr.
Kunde Support gebyr er en månedlig afgift vurderet af nogle processorer, som gør det muligt at levere D E R Privatlån høj kvalitet kundeservice 24 timer i døgnet, 365 dage om året, ofte i flere sprog og dialekter.
Den månedlige Minimumsgebyret debiteres til købmanden, hvis den samlede månedlige diskonteringssats beløb for Mastercard og Visa transaktioner ikke kan nå en minimumstærskel. Hvis købmanden når minimumsgrænsen, opkræves ingen månedlige minimum. Stort set alle kreditkortprocessorer indlede dette gebyr, og generelt det varierer fra $10 til $30 per måned.
D E R Privatlån
Omprogrammering gebyret er en engangs-afgift en processor kan vurdere til konvertering af en købmand fra én kreditkortprocessor til et nyt kreditkortprocessor.
Transaktionsgebyret vurderes for hver transaktion tilladelse indsendt af en købmand, som et salg eller en tilbagevenden. Dette gebyr er også D E R Privatlån på transaktioner, hvor kortet er afvist. Derudover afholdes transaktionsgebyrer for American Express og Discover card transaktioner.
Udstyr og Software gebyrer variere afhængigt af business-traditionelle mursten-og-mørtel, postordre/telefon, en restaurant eller e-business. Købmænd vil har brug for visse former for udstyr og software for at kunne behandle kreditkort, hævekort og checks. Udstyr kan omfatte pos terminaler-både D E R Privatlån køkkenbordet og wireless-printere og PIN pads samt sikker betaling gateways, virtuelle produkter, software og betaling muligheder for Internet-virksomheder. De fleste udstyr og software kan være enten købt eller leaset, og priserne varierer afhængigt af processoren.
Tilbageførsel og hentning gebyrer: tilbageførslen gebyrer for en omstridte transaktionen er baseret på antallet tilbageførsler bogføres på en individuel konto ($10 til $25 per afsluttende bogføring). Indgående søgninger er anmodninger om den oprindelige transaktionskvittering, at kortindehaveren bank anmodninger og opkræves eller ej er der en afsluttende bogføring. Industristandarden er $15 per indgående hentning.
Husk, der er mange overvejelser at opretholde en effektiv erhvervskonto og gebyrer er bare én komponent. Når du åbner en erhvervskonto, Spørg din kreditkortprocessor, agent eller salgsrepræsentant for at forklare alle dine potentielle priser. Sørg for at spørge, hvis transaktionen forarbejdning selskab har afsløret alle gebyrer, der gælder for din konto; du ønsker at undgå eventuelle skjulte omkostninger. Kigge efter en credit card processor med et ry for at være ærlig og upfront, hvis købmænd er fuldt informeret om det, der afspejles på deres månedlige opgørelser.
Undertiden købmænd shop til lavpris, men priser er kun en del af billedet, forarbejdning. Kigge efter en kreditkortprocessor, der konsekvent giver førsteklasses kundeservice, 24-timers tilgængelighed og en one-stop shopping oplevelse (dvs., pos udstyr, forarbejdning software, uddannelse, 24/7 kundeservice i mere end ét sprog og state-of-the-art svig forebyggelse procedurer).
Kreditkort forarbejdning behøver ikke at være truende eller udfordrende. Find en processor dedikeret til personlig interaktion med dens købmænd. Arbejde med agenter og salg repræsentanter der kommunikere direkte og ærligt med deres købmænd, forklarer hver charge og hvad det dækker. Stille spørgsmål. Husk, du er kunden. At acceptere kreditkort kan hjælpe vokse din virksomhed.
For yderligere oplysninger Klik over til

  • Låneberegner Forbrugslån
  • Hurtigt Lån Kvik
  • Højeste Kviklån Gæld
  • Lån Penge Hurtig Udbetaling Trods Anden Gæld
  • Basisbank Kvicklån
  • Billige Privatlån
  • Hvor Mange Kviklån Selskaber Er Der I Danmark
  • Kvik Lån Nye 2019
  • Sms Lån Ingen Kreditupplysning
  • Lån Penge Hurtigt Med Lav Indkomst